De kut van de buurvrouw kaalgeschoren kutje

de kut van de buurvrouw kaalgeschoren kutje

Meer geile filmpjes uit categorie Hardcore. Dikke kut glad geschoren en geneukt. Hoer laat haar kut scheren door klant. Met tante Trudie is vergeten haar venusheuvel te scheren. Een slet neuken terwijl er twee toe kijken. Hij beft en vingert haar vette kut. Vette slet pijpt en word geneukt in sexshop. De grote dikke negerlul neukt haar kaal geschoren kutje. Zijn fetish is lelijke vette wijven neuken. De oudere buurvrouw laat haar mond door de buurman vol sp Haar heerlijke kaal geschoren kut is geheel gevuld door o Haar dikke lichaam schud als ze geneukt word.

Het geile halfbloedje slikt de sperma uit de blanke lul t De grote lul gaat net zo diep in haar mond als in haar kut. De blonde hoer laat haar kut beffen en neuken. Dikke jonge geile huisvrouw geneukt door stijve neger lul. Daar moest ze wel om lachen. Jullie snappen wel dat inmiddels mijn pik al aardig gegroeid was onder mijn ochtendjas en dit was haar ook opgevallen.

Ze keek naar de tent die inmiddels was ontstaan en keek me toe aan en vroeg of ik hier vaak naar keek. Ik antwoordde dat ik dat regelmatig deed, waarop ze vroeg of ik me daarbij ook aftrok. Ik bevestigde dit en ze vroeg waarom ik dat nu niet deed. Ik zei dat ik daar best zin in had, maar het toch wel raar was om te doen terwijl ze naast me zit.

Ze zei dat ik me daar niet druk om hoefde te maken en dat ze het ook eigenlijk wel wilde zien. Nu was het mijn beurt om te vragen en ik vroeg of zij zichzelf vaak vingerde, ze antwoordde dat ze dit bijna dagelijks deed.

Ik zei dat ik me best voor haar wilde aftrekken, maar dat zij zichzelf dan moest vingeren voor mij. Toen ze haar broek uit had en haar slipje wilde uittrekken, deed ik mijn ochtendjas open en mijn pik stond duidelijk overeind, ze keek ernaar, zuchtte even geil en trok haar eigen slipje uit, zodat we samen naakt op de bank zaten. Een beetje onwennig pakte ik mijn pik vast en begon er langzaam aan te trekken, terwijl ik keek naar het naakte lichaam van mijn buurvrouw.

Ze vroeg of het beviel wat ik zag en ik zei dat ze een heerlijk lichaam had. Het was me wel opgevallen dat ze flink wat haartjes op haar kutje had. Terwijl ze met haar vingers over haar kutje wreef zei ze dat ze niet zo geschoren was als de kale kutjes op de tv en als mijn kale pik.

Ik vroeg of ze het mooi vond en ze zei dat ze het erg geil vond om te zien dat mijn pik en ballen kaalgeschoren waren. Het leek haar ook wel geil om zo’n kaal kutje te hebben zoals ze op tv zag, ik zei dat dat geregeld kon worden als ze dat graag wilde.

Ze keek me aan met glinsterende ogen en vroeg of ik haar kutje kaal wilde scheren. Ik zei “natuurlijk”, stond op en liep naar de badkamer. Daar haalde ik een scheermesje, scheerschuim, tondeuse en een bak met warm water, ook pakte ik een handdoek en liep weer terug. De handdoek legde ik op de bank en ze ging erop liggen met haar benen wijd.

Met de tondeuse maakte ik eerst alle haartjes wat korter en toen ik de haartjes direct op en naast haar schaamlippen met de tondeuse bewerkte begon ze te kreunen omdat de trillingen van de tondeuse natuurlijk lekker in door haar kutje heen ging.

Toen ik daar klaar mee was, zette ik de tondeuse uit. Ze keek me aan en zei “jammer, dat was net zo’n lekker gevoel”, ik zei dat het straks nog veel lekkerder zal zijn. Ze glimlachte en keek me erg geil aan “dat had ik ook wel verwacht”. Toen begon ik met het insmeren van de scheerschuim en begon met het wegscheren van haar haartjes. Toen ik klaar was haalde ik alles weg met de handdoek en keek eens goed naar haar kutje, het zag er heerlijk uit en ik zag dat haar schaamlipjes al iets open stonden en dat haar kutje heel erg nat was.

Ze keek en voelde zelf aan haar kutje en zei dat het erg mooi glad was geworden. Met haar vingers bleef ze zachtjes over haar klitje wrijven, terwijl ik er enkele centimeters vanaf zat met mijn gezicht. Ik kon me niet inhouden en boog naar voren en begon haar klitje te likken, hierdoor begon ze te hijgen dat ik door moest gaan. Toen ik 2 vingers in haar kutje stak begon ze steeds heftiger te kreunen, het duurde dan ook niet lang voordat ze kreunend en schokkend klaarkwam.

Toen ze weer bijgekomen was keek ze me dankbaar aan en zei dat ze nog nooit was klaargekomen door iemand anders. Haar vorige vriendjes wilden alleen maar direct erop en klaarkomen en dat duurde meestal niet eens lang genoeg om er zelf van te genieten. Ik vroeg of ze dan ook nog nooit gepijpt had, ze zei “nee, maar ik ga het nu zeker wel proberen” en ze duwde me achterover. Ze kroop half over me heen, pakte mijn pik vast en begon er lekker aan te likken.

Ze likte aan mijn ballen en nam ze 1 voor 1 in haar mond en zoog er zachtjes aan, hierdoor groeide mijn pik weer tot een keiharde erectie. Ze likte langs de stam omhoog en toen ze bij mijn eikel kwam, liet ze haar mond over mijn pik heen zakken terwijl ze er heerlijk aan zoog. Ze ging op en neer met haar hoofd en tijdens het pijpen trok ze me ook nog af, heerlijk. Ze liet mijn pik uit haar mond glijden en vroeg of ze het goed deed, ik zei dat ze een natuurtalent was. Elke keer als ze haar mond over mijn pik liet zakken probeerde ze m dieper in haar mond te krijgen, wat ook lukte.

Uiteindelijk zat ze zo diep, dat ze me ook niet meer kon aftrekken, dus kneedde ze zachtjes mijn ballen. Na een tijdje vroeg ik haar te stoppen, omdat ik anders klaar zou komen.

Ze keek me aan en zei dat ze er zo van genoot om mij te pijpen, dat ze ook wel wilde dat ik in haar mond klaarkwam, dat had ze net ook op tv gezien.

Ik zei dat ik dat graag wilde, maar eerst nog meer van plan was. Ze vroeg wat dat was en ik zei dat ze moest liggen zoals ze net lag toen ik haar likte. Ik kroop bovenop haar en schoof mijn pik in haar kutje na flink wat stoten zei ik “dit standje ken je natuurlijk al wel zo’n beetje?

Ik zei, ga dan maar op handen en knieën, net als op de tv. Ze deed dit en ik ging achter haar en schoof mijn paal diep haar kutje in, “heerlijk” kreunde ze en ik stootte lekker door. Toen zag ze op de tv dat het meisje in haar kont geneukt werd en zei dat tegen mij. Ze vroeg of ik dat weleens gedaan had en ik zei dat mijn vriendin en ik dat regelmatig doen en dat we het beiden erg lekker vinden. Ze vond het er erg geil uitzien op de tv, zei ze en ze wilde het wel proberen.

Ik maakte mijn vinger nat en begon daarmee haar kontgaatje te strelen, het verbaasde mij dat mijn vinger redelijk snel en soepel haar kontje in gleed. Aan haar gekreun kon ik merken dat ze er erg van genoot en ik stopte al snel een 2e vinger in haar kontje wat al wat stroever ging, ma na wat gevinger ging dit ook steeds soepeler.

Toen mijn vingers soepel in en uit haar kontje gleden keek ze over haar schouder en zei kreunend “steek m er maar in”. Ik haalde mijn pik uit haar kutje en wreef ermee over haar kontgaatje, zodat deze nat werd van haar eigen geil. Ik stootte nog 1x mijn pik diep in haar kutje, zodat deze ook weer goed nat was en zette mijn eikel tegen haar kontgaatje aan en duwde deze iets naar binnen.

Toen mijn eikel helemaal in haar kontje zat stopte ik met duwen en liet haar wennen. Zachtjes duwde ik verder en centimeter voor centimeter gleed ik in haar kontje. Ze kreunde steeds harder en stamelde steeds dat dit enorm geil was. Toen ik helemaal in haar kontje zat en mijn ballen tegen haar kutje kwamen, hield ik weer stil en zei dat ik er helemaal in zat.

Ze kon alleen maar “oooohhhh” kreunen en ik voelde dat ze met haar vingers naar haar klitje ging en terwijl ze haar klitje streelde, streelde ze ook mijn ballen. Toen haalde ik mijn pik voor de helft uit haar kontje en schoof m weer voorzichtig helemaal naar binnen, dit bleef ik herhalen terwijl ze het uitkreunde van genot. Uiteindelijk gleed ik vrij soepel in en uit haar kontje en neukte haar met lange halen.

Ze glimlachte en keek me erg geil aan “dat had ik ook wel verwacht”. Toen begon ik met het insmeren van de scheerschuim en begon met het wegscheren van haar haartjes. Toen ik klaar was haalde ik alles weg met de handdoek en keek eens goed naar haar kutje, het zag er heerlijk uit en ik zag dat haar schaamlipjes al iets open stonden en dat haar kutje heel erg nat was. Ze keek en voelde zelf aan haar kutje en zei dat het erg mooi glad was geworden. Met haar vingers bleef ze zachtjes over haar klitje wrijven, terwijl ik er enkele centimeters vanaf zat met mijn gezicht.

Ik kon me niet inhouden en boog naar voren en begon haar klitje te likken, hierdoor begon ze te hijgen dat ik door moest gaan. Toen ik 2 vingers in haar kutje stak begon ze steeds heftiger te kreunen, het duurde dan ook niet lang voordat ze kreunend en schokkend klaarkwam.

Toen ze weer bijgekomen was keek ze me dankbaar aan en zei dat ze nog nooit was klaargekomen door iemand anders. Haar vorige vriendjes wilden alleen maar direct erop en klaarkomen en dat duurde meestal niet eens lang genoeg om er zelf van te genieten. Ik vroeg of ze dan ook nog nooit gepijpt had, ze zei “nee, maar ik ga het nu zeker wel proberen” en ze duwde me achterover. Ze kroop half over me heen, pakte mijn pik vast en begon er lekker aan te likken.

Ze likte aan mijn ballen en nam ze 1 voor 1 in haar mond en zoog er zachtjes aan, hierdoor groeide mijn pik weer tot een keiharde erectie. Ze likte langs de stam omhoog en toen ze bij mijn eikel kwam, liet ze haar mond over mijn pik heen zakken terwijl ze er heerlijk aan zoog. Ze ging op en neer met haar hoofd en tijdens het pijpen trok ze me ook nog af, heerlijk. Ze liet mijn pik uit haar mond glijden en vroeg of ze het goed deed, ik zei dat ze een natuurtalent was.

Elke keer als ze haar mond over mijn pik liet zakken probeerde ze m dieper in haar mond te krijgen, wat ook lukte. Uiteindelijk zat ze zo diep, dat ze me ook niet meer kon aftrekken, dus kneedde ze zachtjes mijn ballen.

Na een tijdje vroeg ik haar te stoppen, omdat ik anders klaar zou komen. Ze keek me aan en zei dat ze er zo van genoot om mij te pijpen, dat ze ook wel wilde dat ik in haar mond klaarkwam, dat had ze net ook op tv gezien. Ik zei dat ik dat graag wilde, maar eerst nog meer van plan was.

Ze vroeg wat dat was en ik zei dat ze moest liggen zoals ze net lag toen ik haar likte. Ik kroop bovenop haar en schoof mijn pik in haar kutje na flink wat stoten zei ik “dit standje ken je natuurlijk al wel zo’n beetje?

Ik zei, ga dan maar op handen en knieën, net als op de tv. Ze deed dit en ik ging achter haar en schoof mijn paal diep haar kutje in, “heerlijk” kreunde ze en ik stootte lekker door. Toen zag ze op de tv dat het meisje in haar kont geneukt werd en zei dat tegen mij.

Ze vroeg of ik dat weleens gedaan had en ik zei dat mijn vriendin en ik dat regelmatig doen en dat we het beiden erg lekker vinden. Ze vond het er erg geil uitzien op de tv, zei ze en ze wilde het wel proberen. Ik maakte mijn vinger nat en begon daarmee haar kontgaatje te strelen, het verbaasde mij dat mijn vinger redelijk snel en soepel haar kontje in gleed.

Aan haar gekreun kon ik merken dat ze er erg van genoot en ik stopte al snel een 2e vinger in haar kontje wat al wat stroever ging, ma na wat gevinger ging dit ook steeds soepeler.

Toen mijn vingers soepel in en uit haar kontje gleden keek ze over haar schouder en zei kreunend “steek m er maar in”. Ik haalde mijn pik uit haar kutje en wreef ermee over haar kontgaatje, zodat deze nat werd van haar eigen geil. Ik stootte nog 1x mijn pik diep in haar kutje, zodat deze ook weer goed nat was en zette mijn eikel tegen haar kontgaatje aan en duwde deze iets naar binnen.

Toen mijn eikel helemaal in haar kontje zat stopte ik met duwen en liet haar wennen. Zachtjes duwde ik verder en centimeter voor centimeter gleed ik in haar kontje. Ze kreunde steeds harder en stamelde steeds dat dit enorm geil was. Toen ik helemaal in haar kontje zat en mijn ballen tegen haar kutje kwamen, hield ik weer stil en zei dat ik er helemaal in zat. Ze kon alleen maar “oooohhhh” kreunen en ik voelde dat ze met haar vingers naar haar klitje ging en terwijl ze haar klitje streelde, streelde ze ook mijn ballen.

Toen haalde ik mijn pik voor de helft uit haar kontje en schoof m weer voorzichtig helemaal naar binnen, dit bleef ik herhalen terwijl ze het uitkreunde van genot. Uiteindelijk gleed ik vrij soepel in en uit haar kontje en neukte haar met lange halen. Ik merkte dat ik het niet lang meer zou volhouden en ze merkte dat ook. Ze zei “niet in mijn kontje klaarkomen he? Je had me wat anders beloofd”, ik zei dat ik dat zeker niet was vergeten en haalde mijn pik weer uit haar kontje, stootte nog even diep in haar kutje en liet haar toen omdraaien.

Ze viel meteen aan en zoog mijn pik diep in haar mond, ging een paar keer op en neer met haar hoofd tot ik zei dat ik ging komen. Ze opende haar mond, liet mijn pik er een klein stukje in en ging me aftrekken tot ik mijn zaad in haar mond spoot. Toen ik uitgespoten was haalde ze mijn pik uit haar mond en slikte alles door, “best lekker” zei ze met een knipoog en ze nam mijn pik weer in haar mond om deze helemaal schoon te zuigen en likken.

Ik stond op en liep naar de keuken om wat te drinken voor ons beiden in te schenken. Toen ik terug kwam was er een lesbische scene aan de gang op de tv en ze keek er erg geïnteresseerd naar. Ze zei dat ze nooit verwacht had dat dit haar ook zo op zou winden, ze zei ook dat juist het stuk dat tijdens de trio op tv de vrouwen elkaar daarbij verwenden haar erg geil maakte.

Nadat ze een slok had genomen begon ik haar te zoenen, we waren in een heerlijke tongzoen verstrengeld, toen ik me losmaakte en haar tepels begon te likken. Ik zei “dus het lijkt je wel geil als een vrouw dit bij je doet? Met mijn mond ging ik over haar buik naar beneden en begon haar kitje weer te likken, daarbij zei ik “en als een vrouw nou dit bij je doet? Toen ze was bijgekomen kroop ze lekker tegen me aan op de bank en zei dat ze heerlijk had genoten en bedankte me voor de nieuwe dingen die ze geleerd en ervaren had.

Ik vroeg haar of ze het nog steeds een geil idee vond met een vrouw erbij en ze zei dat ze dat best wilde meemaken. Ze zei zelfs dat ze misschien haar beste vriendin wel zo gek zou kunnen krijgen. Die had ik op haar verjaardag een tijd lang gesproken en had aan mijn buurvrouw toevertrouwd dat ze wel een beschuitje met mij had willen eten.

Ik vind haar vriendin er minstens zo lekker uitzien als haar en zei dat het mij erg leuk leek als zij mee zou doen. Mijn buurvrouw zei dat de volgende keer als ze gingen sporten haar vriendin onder de douche toch wel zou vragen hoe het komt dat ze nu ineens een kaal kutje heeft en dan zal ze vertellen dat haar leuke buurman dat heeft gedaan en dan zou afwachten wat haar reactie zou zijn.

Ik kreeg net een telefoontje van mijn buurvrouw dat haar vriendin inderdaad heeft gevraagd hoe ze aan haar kale kutje kwam en dat ze alles in detail heeft moeten vertellen wat we hebben gedaan. Ze zei dat haar vriendin het kale kutje mooi vond, maar nog niet direct ja had gezegd op het voorstel om de hare ook zo kaal te scheren. Ze zei wel dat de tepels van haar vriendin vanaf dat moment helemaal stijf stonden en niet meer gekrompen waren daarna. Ze zei ook dat haar vriendin morgen bij haar langskomt en haar huisgenootje er dan niet is, ik moet dan maar even aanbellen voor een kop koffie… Ik kan niet wachten tot morgen.

Score van dit verhaal: Ik heb mijn vagina nog nooit geschoren! Werkelijk buurvrouw, dat zou ik graag een keertje zien. Kom maar me naar boven, zei buurvrouw toen.

Op haar slaapkamer aangekomen, trok ze haar kleren uit. Wat ik toen zag, WOW! Mijn buuf had een zwaar behaarde vagina, zoveel schaamhaar had ik nog nooit gezien. Ik ging dichterbij haar grote vulva zitten. Ik rook haar kut, ik voelde de warmte van haar blote harige vagina. Stop je neus er maar even in hoor, Sjaak! Ik stopte mijn neus in tussen haar schaamlippen en snoof haar verse kutgeur naar binnen.

Wat een zaligheid, wat een weelde. Ik begon haar grote schaamlippen te likken en speelde ondertussen met haar schaamhaar.

De kut van de buurvrouw kaalgeschoren kutje

Negerinnen pijpen man gezocht voor sex

HOE KUTJE LIKKEN PRIVEONTVANGST ALMELO