Striptease neukvideo

striptease neukvideo

Hoe de beelden in handen zijn gekomen van de krant, is niet bekend. Eerder is de video getoond in een gesprek met de gemeente Utrecht. Met 'You can leave your hat on' van Joe Cocker op het digibord op de achtergrond, krijgt de werkneemster, die voor de gelegenheid een feestmuts op heeft gezet, de striptease. Haar collega's aanschouwen de show met geklap en gejuich. Een aantal van hen kan het niet laten om ook een likje van de torso van de man te nemen.

In een reactie aan Editie NL laat Jolie weten het jammer te vinden dat de video is gelekt. Het kinderdagverblijf wil verder niet op het voorval ingaan, maar benadrukt dat ze de impact voor alle betrokkenen betreurt. Mis niets meer van Editie NL: Dagelijks leuke livestreams, en de laatste nieuwtjes in artikelen, video's en foto's. Keuzen Ja, nu ga ik het zeker proberen. Nee, ik weet heus wel dat het slecht is. Het moment waarop de mannelijke collega slagroom over de vrouw spuit © de Telegraaf.

De GGD keurt de stripact af, maar volgens de opvang is de ophef overdreven. In het onderzoek staat dat de manager van de opvang de vrouw omschrijft als iemand 'die graag enige aandacht van mannen wenst'. De striptease vond plaats om Toch zouden er volgens het onderzoek geen kinderen bij aanwezig zijn geweest. Volgens het kinderdagverblijf is het voorval uit zijn verband getrokken, en was de 'striptease' een flauwe, uit de hand gelopen kantoorgrap. Het had nooit gefilmd mogen worden, maar de kinderen hebben het nooit kunnen zien.

Alle deuren waren dicht", zegt Reuser. We waren 'lang zal ze leven' aan het zingen, en toen kwam een andere collega met het idee voor een 'striptease'. De directeur heeft op aanraden van ouders een advocaat ingehuurd. Ik weet niet in welke wereld ik nu ben beland.

Een advocaat kan me hier bij helpen. De ouders zouden volgens de directeur achter het kinderdagverblijf staan: Ook nemen veel van hen bloemen en kaartjes mee. Wat er nu gaat gebeuren, weet de directeur nog niet.

...

Hoerige kut kim holland pjes

23 mei De striptease gebeurde tijdens de opvanguren, in de hal van het gebouw. De mannelijke stripper was klaarblijkelijk een collega van de jarige . VIDEO: Volvo crasht frontaal op zware vrachtwagen, bestuurder slechts. 29 mei De beelden van de striptease op kinderdagverblijf Jolie in Lunetten zijn gepubliceerd door de Telegraaf. Er ontstond eerder ophef nadat er. 29 mei Er is een filmpje opgedoken van de striptease die in een crèche in Utrecht striptease met slagroom in Nederlandse crèche opgedoken Video.

TETTEN NEUKEN TANTRA MASSAGE ROERMOND

Sexdate zoeken erotisch masseur