Seksmarkt geile boerendochter

.

Er moest iets zwaars getild worden en hij had daar niet genoeg kracht voor. Ik knikte, wilde graag van dienst zijn. Kom ik in die schuur, zie ik daar toch een waanzinnig mooie meid staan, voorover gebukt, met haar hoofd naar mij toe. Ik kon zo bij haar shirt naar binnen kijken, en dat deed ik natuurlijk ook.

De boerendochter had het door. Ze keek omhoog en begon lachend met haar boezem te schudden. Ik werd er rood van, maar vooral van opwinding. Daarna, toen ze zag dat ik verkleurde, haalde ze haar tieten er ineens uit!

Ik wist niet wat ik meemaakte, ik was er slechts om te helpen. Ze liep langs mij heen en deed de schuurdeur dicht en op slot.

Ik wist dus wel hoe laat het was en ach, ik had er ook wel zin in. Ik zou haar gewoon haar gang laten gaan en genieten van wat zou komen. Mijn dikke pik werd door haar uit mijn broek gehaald. Ze nam mijn leuter tussen haar borsten en trok mij zo af.

Dat zachte, warme vlees deed mijn bloed nog vele malen sneller stromen, waardoor ik echt het gevoel had ieder moment mijn zaad, zonder enige vorm van controle, over haar heen te spuiten. Maar gelukkig deed ze het kalm aan.

Haar borsten werden nat van mijn voorvocht. Daarna liet ze mijn lul tussen haar tieten vandaan glippen en nam ze hem meteen in haar gulzige mond. Ik kon niet geloven hoe heerlijk dat mokkel aan het zuigen was daar op die camping bij de boer.

Ze nam mijn hele eikel in haar mond en slokte deze naar binnen alsof het een snoepje was. Wild en hard zoog ze aan mijn pik en ik voelde hoe mijn ballen samen gingen trekken. Ze hield even op, trok mij wild af terwijl ze mij met de vraag naar zaad in haar ogen aan het aankijken was en zoog weer verder. Ik hield het echt niet meer vol en kwam knallend klaar.

Ze slikte en zoog, slikte en zoog, maar kon niet alles wegkrijgen, zo enorm veel kwam er uit mijn pik schieten. Ik zag mijn sperma vanuit haar mond over die mooie volle tieten stromen.

Daar aangekomen trof ik niemand op het erf en keek rond. Ik zag een deur open staan dus er moest wel iemand aanwezig zijn en liep de stal op, niemand te zien dus weer naar buiten.

Achter een heg zag ik wat roods en ging die kant maar eens op en ja hoor daar lag de dochter van 21 jaar te zonnen en te lezen. Ze had alleen een slipje aan. Antje, zo heet zij is een mooie meid net als haar moeder een mooie vrouw is en wanneer haar moeder de aardappels in een zak doet, heb ik wel eens in haar jurkje kunnen kijken en dan zie ik een paar mooie borsten vrij hangen. Ik liep stilletjes die kant op en keek over haar heen en ik zag dat zij een pornoboekje aan het lezen was, zij had nog steeds niets door en ik vroeg is het spannend, waarop zij zich verschrikt omdraaide.

Zij wilde het jurkje pakken dat naast haar lag, maar ik zette mijn voet erop, laat dat maar liggen, want zo zie ik jou wel graag Antje. Ik zag dat haar tepels hard waren, ze was geil. Sta je hier al lang, vroeg ze. Lang genoeg om van jou lijf te genieten en nu helemaal, je ziet er lekker uit hoor. Ik heb helemaal de bel niet gehoord, die moet gaan wanneer iemand over het lint rijd als teken dat er bezoek is, gelukkig maar, anders had k dit gemist.

Zo te zien was het niet alleen spannend, maar ook geil hè of vergis ik mij? Je tepels zij lekker dik en ik zakte door de knieën en kneep in een tepel. Je verteld niets tegen mijn ouders hè, vroeg ze.

Die zijn er zeker niet, vroeg ik verder. Nee die zijn op bezoek bij de vader van mijn moeder, die in een verzorgingshuis woont. Ze zijn net weggegaan en komen achter in de middag weer thuis.

Lees je vaak zulke boekjes, vroeg ik haar. Die zijn van mijn ouders. Ik heb ze gevonden in het nachtkastje van mijn moeder toen ik daar wat in zocht en wanneer ze weg zijn lees ik ze vaak. Ik liet mijn hand over haar buik gaan en gleed haar slipje in. Daar vond een bosje schaamhaar en toen zij haar benen wat uit elkaar deed vond ik haar natte lipjes. Ik vond haar klitje en speelde daarmee en het duurde niet lang of ze begon wat te kreunen. Ik denk dat het beter is dat wij naar binnen gaan, stelde ik voor.

Het zou jammer zijn wanneer wij gestoord zouden worden door nog meer bezoek, want je wil wet wat meer of niet? Ze gaf geen antwoord maar stond op, nam het boekje en jurkje mee en ik liep achter haar aan de boerderij binnen en ik sloot de deur achter ons.

Kom mee naar boven, zei ze, ja ik wil meer.

OP ZOEK NAAR EEN TRIO ROTTERDAM EROTISCHE MASSAGE

Kreunend klaarkomen sexcontact overijssel