Neuken op de dansvloer gangbang vanavond

neuken op de dansvloer gangbang vanavond

Hij bleek mijn buurman te kennen en zij kusten en tongden elkaar al gauw. Ik voelde me enigszins verlaten maar de vrouw kwam wijdbeens voor mij staan en drukte mijn hoofd tegen haar blote tieten aan.

Ik schoof van mijn barkruk af en het enige kledingstug]k dat ik nog aan had viel op mijn blote enkels. Ik stond spiernaakt voor haar met mijn eikel hoog tegen mijn buik.

Ze omvatte mijn pal met beide handen en ze begon een lange tongzoen met mij. Ik liet mijn handen over haar borsten gaan en kneep zachtjes in haar tepels. Ze stelde voor samen naar de gangbang t kijken in het hetero zaaltje.

Ik vroeg naar haar vriend maar ze zei dat hij vanavond plannen had met zijn vriend We stonden op en ik raapte mijn short op die ik enigszins onghandig aantrok en provisorisch dicht maakte. Mijn stijve bleef eigenwijs naar buiten kijken.

Ze pakte mijn paal en trok me mee door het erotisch cafe naar de gang en toen het heterofilmzaaltje in. Daar zaten nogal wat mannen, bijna allemaal met hun broek op hun knieen en zich aftrekkend.

Ze trok me mee en ze plofte neer op een middenrij en we zaten met onsneus op een wilde neukpartij van driemannen met twee vrouwen. Mijn zigeunerin deed haar panterbroekje uit en ze maakte de knoop van mijn short los.

Zo zaten we samen spiernaakt naast elkaar te kijken naar neukende stellen. We tongden en ik vingerde haar kletsnatte kut. Zij trok aan mijn paal en ze fluisterde vele geile woordjes in mijn oor. Ik had inmiddels drie vingers in haar kut en het vocht stroomde over mijn hand. As je zorgt dat ik als eerste klaar kom mag je me daarna neuken, zei ze.

Ik verzette me met al mijn mentale kracht tegen het klaarkomen en ik kreeg het voor elkaar dat ze klaarkwam. Ze jankte als een gewond konijn en bleef maar komen. De mannen om ons heen keken niet meer naar de neukende stellen maar naar ons. Zodra ze weer op adem was stond ik op en ik pakte haar hand en trok haar weer naar het erotisch cafe.

Ik zette haar voor de bar en vroeg om een condoom aan de barkeeper. Die kreeg ik en even later schoof ik mét condoom haar kut in. Ze stond wijdbeens met haar handen op de bar. Ik maakte haar BH los en liet haar tieten zwiepen terwijl ik heftig in haar stootte.

Haar vriend stond vlak naast ons en trok de andere man af. Hij pakte mijn zak en ballen en hij hitste me op. Neuk haar, beest dat je bent. Laat haar voelen hoe groot en hard je paal is. Als je klaar komt moet je het zeggen.

Dan moet je je terugtrekken, het condoom afdoen en haar omdraaien. Spuit haar tieten en haar gezicht vol. Ik stootte nog een paar keer en voelde toen mijn zaad opborrelen. Ik trok me terug, trok het condoom weg en ik draaide haar om zodat ik haar gezicht en haar tieten onder mijn mannenpap kon spuiten.

Wat een verlossing, heerlijk zo een vrouw onder te spuiten. We fristen ons wat op en gingen weer aan de bar zitten. Mijn pik was niet verslapt en dattrok de aandacht van haar vriend. We zaten allemaa naakt naast elkaar en onze handen bevonden zich op allerlei vreemde plaatsen. Haar vriend begon mij op te hitsen: Is haar kut niet lekker strak. Wil je nog eens spuiten? Hoe vaak kun je dit op eeen avond? Als je haar ten dans vraagt kun je haar op de dansvloer neuken.

Van mij mag je haar zonder condoom neuken. Ik vertrouw je en daarna lik ik je zaad uit haar spleet. Je mag haar ook meenemen naar het heterozaaltje en haar in het volle licht op het podium neuken.

Ik vind niets zo geil als dat mijn vriendin hard gepaald wordt door anderen. Ik had mijn short weer aan maar mijn paal stak door de open gulp naar buiten.

Ik pakte haar hand en nam haar mee de dansvloer op. We begonnen te dansen. Mijn blote eikel kriebelde langs haar blote buik. Ik knakte mijn harde pik wat naar beneden en stotte hem tussen haar dijen.

Onder deze hoek kon ik haar niet penetreren maar ik wreef langs haar schaamlippen en haar klitje. Voor de kijkers moet het bijzonder zijn geweest om te zien hoe mijn lange pik onder haar billen uit stak Ik fluisterde in haar oor dat ik haar zou gaan neuken en mijn zaad onbeschermd in haar zou pompen. Ze mocht kiezen hier op de dansvloer of in het filmzaaltje op het podium met allemaal rukkende mannen als publiek.

Kan me niet schelen als je maar haast maakt want ik ben zo bloedgeil, zei ze. Ik nam haar bij de hand en we liepen het ero-cafe door. De gasten aan de bar hadden door wat er ging gebeuren en volgden ons. In het heterozaaltje liepen wij naakt door de rijen stoelen heen en ik trok haar mee het podium op. Wiue dat geregeld heeft weet ik niet maakr het licht floepte aan. De stelletjes die hun verplichte gangbangnummer maakten braken hun activiteit af en verdwenen.

Gangbang in de Disco. Het was warm en druk in de discotheek en uit de luidsprekers klonk een zware beat. Ik heet Linda en was uit met mijn vriendin Lisa.

Er was een opgelaten sfeer in de disco. Op de dansvloer stonden jongens en meisjes geil tegen elkaar aan te dansen op het ritme van de muziek. Meisjes kronkelden tegen hun vriendje aan en lieten hun handen over hun hele lichaam glijden. Lisa en ik liepen ook naar de dansvloer. Lisa had een zwarte, opengewerkte jurk aan waarin haar slanke lichaam met grote borsten goed te zien was en zwarte schoenen met een hoge hak.

Ik droeg een wit topje met een bruine suede rok en hoge laarzen. We begonnen steeds dichter tegen elkaar aan te dansen, en zag de geile blik in de ogen van mijn vriendin. We houden ervan om elkaar een beetje uit te dagen, en houden ervan als anderen dan naar ons kijken.

Ik legde mijn hand op de kont van Lisa en met mijn andere hand trok in haar hoofd naar me toe. Ik keek opnieuw diep in haar ogen. Lisa opende haar mond een beetje en ik kuste haar op de mond. Al snel stonden Lisa en ik elkaar gewoon te tongen op de dansvloer. Om ons heen stonden verschillende jongens en meisjes te kijken naar ons. Heerlijk, ik voelde me zo warm worden van binnen. Ik drukte mijn lichaam dichter tegen Lisa aan.

Ze bewoog ritmisch met haar onderlichaam mee op de muziek. Ik voelde dat mijn kutje nat werd, en streelde met mijn hand over kujte. Ik voelde een diep verlangen om te neuken, hier vanavond, gewoon in de discotheek. Na een tijdje nam ik de hand van Lisa beet en liep met haar naar de zijkant van de discotheek. Daar is een intieme hoek, je weet wel, met van die zachte banken waar je lekker in weg kunt zakken. Er zaten twee mooie jongens op de bank.

Lisa en ik liepen naar hun toe. Lisa en ik keken elkaar aan en twijfelden een beetje. Maar het waren leuke jongens en ik voelde mijn kutje branden. We gingen naast de jongens zitten, ze sloegen hun arm om ons heen. We kletsten wat, maar al snel kwamen de jongens in actie. De jongen naast mij heette Marcel, de andere jongen was Sander. Hij streelde mijn zijn hand over mijn benen en schoof mijn jurk voorzichtig omhoog.

Hij kuste me op mijn mond. Ik liet het allemaal gaan, want ik had me nog nooit zo geil gevoeld. Samen met mijn vriendin en twee mooie jongens lag ik op een bank in een volle discotheek te vrijen. Om ons heen stonden verschillende jongens en meisjes naar ons te kijken. Sommigen van hen waren ook aan het vrijen; anderen keken alleen met een drankje in de hand. Marcel fluisterde plotseling in mijn oor: Ik voelde een rilling door mijn lijf.

Ik maakte zijn rits open, en haalde zijn lul eruit. Zijn lul was al behoorlijk hard, met mijn hand bewoog ik langzaam heen en weer over zijn penis.

Ik nam de eikel in mijn mond en cirkelde met mijn tong over het topje van zijn lul. In een rustig ritme begon ik hem te pijpen. Marcel kreunde, en ik voelde mijn kutje zo lekker nat worden. Zijn pik werd harder en nam de staaf steeds dieper in mijn mond.

Uit mijn ooghoek zag ik dat Lisa haar topje en BH uit had getrokken. Sander kuste haar borsten en zoog aan haar tepels. Ik lag Marcel heerlijk te pijpen. Ik voelde geen enkele schaamte. Integendeel, ik voelde me geil en wilde alleen maar neuken omringd door anderen. Door de discotheek schalde de laatste hit van een DJ.

Terwijl ik Marcel ongeneerd lag te pijpen op de bank, gleed zijn hand onder mijn jurk. Hij trok de tanga van mijn kont naar beneden. Voorzichtig stak hij een vinger in mijn drijfnatte poes.

Sneller ging hij met zijn vinger op en neer. Ik voelde mijn eerste orgasme van de avond opkomen. Met een kort gilletje kwam ik klaar. Marcel riep naar me:

. Sedertdien gaat zij bij andere mannen datgene zoeken wat ik haar niet meer kan geven. Je mag hier ook geheel naakt lopen. Esther gebaarde iets naar hun waarna zij dag zeggen en doorliepen…Ik klussen natura cardate enschede of ik niks hoorde en deed alsof ik sliep. Ik heb voor vandaag voldoende gehad en ben schraal van binnen en straks kan ik niet lopen… Ik werd hier niet goed van en ging naar bed het was al Uitgeput kleedden we ons weer een beetje aan, en liepen onder luid gejoel van de jongens naar de garderobe. Die naast mij zat glimlachte naar mij. De handdoek viel op de grond en hij zat naakt naast mij. Neuken op de dansvloer gangbang vanavond Categorie: gangbang Toegevoegd op woensdag 17 juli door Brittie. die geil op haar werden en in hun fantasie met haar wilde neuken, de flirt! “ Vanmiddag om twee uur en als we winnen is er hier vanavond in het hotel feest! . de jongens de dansvloer op getrokken en geknuffeld door de winnaars die hun. 23 sep De barman vertelde dat er zo meteen een gangbang zou beginnen in Ik vroeg naar haar vriend maar ze zei dat hij vanavond plannen had met zijn vriend. Als je haar ten dans vraagt kun je haar op de dansvloer neuken. Natte kutjes heersen op de dansvloer. ×. Sluit en Dikke polder vriendinnen melden zich voor de gangbang Even een promotie bij elkaar pijpen op kantoor .

EROTIC MASSAGE NIJMEGEN NAUWE KUTJES

Dikke tieten gangbang erotische massage man